Profil optik

Adelgade 97
8660 Skanderborg
Tlf: 86 52 02 22
skanderborg@profiloptik.dk

Hos Profil Optik Adelgade 97 er kvalitet, højt serviceniveau samt fokus på den enkelte kundes behov i højsæde. Vi er byens største optikerforretning og har derfor det største udvalg i mærkevarestel samt solbriller. Vi har kendte mærker som Lindberg, ProDesign, RayBan og Dolce & Gabanna m.fl. Dit syn er lige så individuelt som dit fingeraftryk. Videnskabeligt set findes der ikke 2 par øjne, som er helt ens. I Profil Optik har vi nogle af markedets allerbedste brilleglas. De tilpasses individuelt og nøjagtigt til dit syn og behov. Vi har branchens nyeste optiske udstyr, og har derfor mulighed for at få dig til at se skarpt på alle afstande. Er du ikke interesseret i at skulle bruge briller, men har behovet for at se skarpt på alle afstande, er det også muligt at få tilpasset kontaktlinser. Vores kontaktlinser kan også laves med flerstyrker, så du kan se skarpt på både afstand og nær.

3 produkter for 1 pris, frit valg i hele butikken fra 249,- pr. md. Vores All Inclusive koncept er en fantastisk løsning til dig som gerne vil spare både tid og penge. Med dette koncept får du nemlig frit valg på brille, solbrille og kvalitetskontaktlinser. Vi tilpasser pakken så det dækker dine behov.

Mange studerende lider af træthed og hovedpine hvilket ofte skyldes dårligt syn. Nærarbejde, dårlig belysning under læsning og intens læsning kan føre til nærsynethed. Hos Profil Optik giver vi 20% studierabat på dine nye briller, solbriller og kontaktlinser.

Husk at du med ClubMatas kan optjene point hos Profil Optik. Pointene kan du bruge i ClubMatas Pointshop, så husk dit medlemskort, hver eneste gang du handler hos os.

Læs mere på vores hjemmeside www.profiloptik.dk. Følg alle vores aktiviteter samt se nyheder på facebook/profiloptikskanderborg97

Åbningstider:
Mandag – onsdag 9.30-17.30
Torsdag 8.00-19.00
Fredag 9.30-18.00
Lørdag 9.30-14.00

Se mere på vores hjemmeside: www.profiloptik.dk