Uge-Bladet Skanderborg

Adelgade 115
8660 Skanderborg
Tlf: 86 52 01 44
annonce@uge-bladet.dk; redaktion@uge-bladet.dk

Uge-Bladet Skanderborg er læsernes foretrukne ugeavis i 8660 Skanderborg og i Skanderborg Kommune (Gallup lokal Index HH 2016)- vi binder således kommunen sammen.
Uge-Bladet Skanderborg har 25.000 læsere (Gallup HH 2016).
Fra september 2017 er Lokalavisen Skanderborg fusioneret ind i Uge-Bladet Skanderborg i forbindelse med, at Politiken Lokalaviser har købt Uge-Bladet Skanderborg.
Uge-Bladet Skanderborg er med sine 74 år stærkt forankret i Skanderborg. Avisen udkommer i hele Skanderborg Kommune samt Hasselager, Solbjerg, Østbirk, Gedved, Hovedgård, Hundslund og det vestlige Odder postnr.

Frekvens og dækning
Vi kan se, at de absolut bedste markedsføringsresultater kommer, når vi formidler budskaber over flere platforme. Brug af flere mediegrupper giver din markedsføring mulighed for at påvirke potentielle kunder i forskellige situationer i løbet af dagen med vidt forskellige formål.

Uge-Bladet Skanderborg skaber en fantastisk dækning, noget af det absolut bedste værktøj, der overhoved findes til at skabe dækning. Dækning er, hvor mange unikke mennesker, vi når ud til.

Flere mediegrupper giver dig mulighed for, at skabe frekvens. Vi skaber gentagelser, vi viser det igen og igen, så det hænger fat i hjernen. Det er frekvensen, der gør det. Frekvens er, hvor mange gange forbrugerne ser dit budskab og hvor mange gange de ser det.

I dag har vi muligheden for at møde kunderne hele dagen lang på uge-bladet.dk. I toget/bussen om morgenen, over morgenkaffen, foran skærmen mens de burde arbejde, hjemme i sofaen. Vidt varierende situationer, som allesammen er med til at påvirke beslutningsprocessen. Hvert medie bidrager.

Se mere på vores hjemmeside: Ugebladet-skanderborg